35% ATLAIDE PIRKUMAM* | KODS: LV35
PAPILDU 5% ATLAIDE PIRKUMAM, IEGĀDĀOTIES JEBKURU PRODUKTU

Myprotein privātuma politika


Lūdzu, rūpīgi izlasiet šo politiku. Tajā ir paskaidrots, kādus jūsu datus mēs iegūstam, kā tos izmantojam un kādas ir jūsu tiesības. THG Nutrition Limited (“Myprotein”, “mēs” vai “mūsu”) ir Myprotein lapā, saistībā ar Myprotein lapu vai ar to saistītā lietotnē (turpmāk “lapa”) iegūto personas datu pārzinis.

Kādus personas datus mēs iegūstam?

Mēs iegūstam jūsu personas datus, kad jūs tos sniedzat mums tieši un izmantojat lapu. Šī informācija var ietvert:
Informāciju, ko sniedzat, izmantojot mūsu lapu (piemēram, jūsu vārds, kontaktinformācija, dzimums, produktu atsauksmes un visa informācija, ko pievienojat savam konta profilam);
Darījumu un norēķinu informāciju, ja jūs veicat pirkumus vai izmantojat mūsu lapu (piemēram, informācija par kredītkarti/debetkarti un piegādes informācija);
Ierakstus par jūsu sadarbību ar mums (piemēram, ja jūs sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas komandu, sazināties ar mums sociālajos medijos);
Informāciju, ko jūs sniedzat, piedaloties konkursā vai aptaujā;
Informāciju, kas apkopota automātiski, izmantojot sīkfailus un citas izsekošanas tehnoloģijas (piemēram, kuras lapas esat skatījies un uz kuras saites esat noklikšķinājis mūsu e-pastos). Tāpat mēs varam iegūt informāciju par ierīci, ko izmantojat, lai piekļūtu mūsu lapai; un
Citu informāciju, kas nepieciešama, lai nodrošinātu lapas darbību, piemēram, mēs varam piekļūt jūsu atrašanās vietai, ja esat tam snieguši savu piekrišanu.

Ja iepērkaties kādā no mūsu veikaliem, mēs varam apkopot informāciju, ko sniedzat veikalā (piemēram, ja veicat pirkumu vai pievienojaties mūsu adresātu sarakstam veikalā), ar iepriekš minēto informāciju.

Kādiem nolūkiem mēs izmantojam jūsu personas datus?

Personas datu izmantošanas veidi ir atkarīgi no tā, kā jūs izmantojat mūsu lapu, jūsu sadarbību ar mums un jūsu piešķirtās atļaujas, iekļaujot šādas darbības:

Lai izpildītu jūsu pasūtījumu un uzturētu jūsu tiešsaistes kontu;
Lai pārvaldītu un atbildētu uz jautājumiem vai sūdzībām, ko iesniedzat mūsu klientu apkalpošanas komandai;

Lai personalizētu lapu un parādītu jums saturu, par kuru, mūsuprāt, jums būtu vislielākā interese, pamatojoties uz jūsu konta informāciju, pirkumu vēsturi un pārlūkošanas darbībām;

Lai uzlabotu un uzturētu lapu un pārraudzītu tās lietošanu;
Lai veiktu tirgus izpēti, piemēram, mēs varam sazināties ar jums, lai iegūtu atsauksmes par mūsu produktiem;
Lai nosūtītu jums mārketinga ziņas un parādītu uz jums mērķētu reklāmu, ja mums ir jūsu piekrišana vai cita veida atļauja to darīt;
Lai drošības nolūkos izmeklētu krāpšanu un vajadzības gadījumā aizsargātu sevi un trešās personas;
Lai izpildītu mūsu juridiskās un normatīvās saistības.

Jūsu personas datu apstrādes tiesiskais pamatojums saskaņā ar datu aizsardzības tiesību aktiem:

Datu apstrāde ir nepieciešama, lai izpildītu līgumu ar jums vai veiktu darbības pirms līguma noslēgšanas (piemēram, ja esat veicis pirkumu, mēs izmantojam jūsu personas datus, lai apstrādātu maksājumu un izpildītu jūsu pasūtījumu).

Tāpēc, ka mēs esam saņēmuši jūsu piekrišanu (piemēram, esat mums uzdevis jautājumu, esat savam konta profilam pievienojis neobligāto informāciju vai piekritis saņemt mārketingu ziņas no mums).

Mūsu kā e-komercijas pakalpojumu sniedzēja likumīgās interesēs ir uzturēt un reklamēt mūsu pakalpojumus. Mēs vienmēr cenšamies labāk izprast savus klientus, lai piedāvātu vislabākos produktus un klientu pieredzi. Mēs izmantojam jūsu informāciju, lai pielāgotu lapas skatu, padarot to interesantāku un atbilstošāku saistībā ar produktiem un piedāvājumiem.

Mūsu lapa atļauj jūsu konta profilam pievienot papildu informāciju, piemēram, informāciju par jūsu ķermeņa tipu, ādas tipu, matu tipu, matu stāvokli, treniņu režīmu, snieguma mērķiem, augumu un svaru. Mēs izturamies pret šo informāciju ar īpašu uzmanību, jo saprotam, ka tā var atklāt informāciju, piemēram, par jūsu veselību vai etnisko piederību. Šī informācija mums nav jāsniedz, un jūs to jebkurā laikā varat dzēst vai atjaunot.


Mārketings

Mums patīk sazināties ar mūsu klientiem, tāpēc atkarībā no jūsu mārketinga izvēlēm mēs varam izmantot jūsu personas datus, lai nosūtītu mārketinga ziņas pa e-pastu, tālruni vai pastu. Dažas no šīm ziņām var būt pielāgotas jūsu vajadzībām, ņemot vērā jūsu iepriekšējas pārlūkošanas vai iegādes darbības, kā arī citu mūsu rīcībā esošo informāciju.

Ja vairs nevēlaties no mums saņemt mārketinga ziņas (vai vēlaties atkal pieteikties pakalpojumam!), jūs varat jebkurā brīdī mainīt savas vēlmes, sazinoties ar mums (papildinformāciju skatiet tālāk), noklikšķinot uz saites “atcelt abonēšanu” jebkurā e-pastā vai atjauninot iestatījumus savā kontā. Arī tad, ja atceļat mārketinga ziņu saņemšanu, lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs laiku pa laikam varam sazināties ar jums saistībā ar mūsu pakalpojumiem (piemēram, pasūtījumu un piegādes apstiprinājumiem, kā arī informāciju par jūsu likumīgajām tiesībām).

Mūsu lapas reklāmas jūs varat redzēt arī trešo pušu mājaslapās, tostarp sociālajos medijos. Šīs reklāmas var būt pielāgotas jums, izmantojot sīkfailus (kas reģistrē jūsu darbības internetā, ļaujot mums rādīt reklāmas klientiem, kuri ir apmeklējuši mūsu lapu). Ja redzat reklāmu sociālajos medijos, tas var notikt tāpēc, ka mēs esam iesaistījuši sociālo tīklu, lai rādītu reklāmas mūsu klientiem vai lietotājiem, kas atbilst mūsu klientu demogrāfiskajam profilam. Dažos gadījumos tas var būt saistīts ar e-pasta adreses koplietošanu ar sociālo tīklu. Ja vairs nevēlaties skatīt pielāgotas reklāmas, jūs varat mainīt sīkfailu un konfidencialitātes iestatījumus savā pārlūkprogrammā un šo trešo pušu mājaslapās.


Kam mēs nododam jūsu personas datus?

Mēs kopīgojam klientu datus ar trešajām pusēm:

Ar citiem mūsu grupas uzņēmumiem, ja tas nepieciešams mūsu lapas darbības nodrošināšanai.
Ar piegādātājiem un pakalpojumu sniedzējiem, kas strādā ar mums, piemēram, maksājumu apstrādātājiem un piegādes uzņēmumiem.
Ar mūsu profesionālajiem un juridiskajiem konsultantiem.
Ar trešajām personām, kas iesaistītas krāpšanas novēršanā un atklāšanā.
Ar tiesībaizsargājošām vai citām valsts iestādēm, piemēram, ziņojot par krāpšanu vai reaģējojot uz
likumīgu pieprasījumu.

Ja mēs pārdodam jebkādus biznesa aktīvus, mēs varam kopīgot klientu personas datus potenciālajam pircējam. Šajā gadījumā mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu, ka pircējam ir saistoši šīs privātuma politikas noteikumi.

Citās situācijās, ja mums ir jūsu piekrišana vai cita veida atļauja to darīt.


Uzglabāšana un saglabāšana

Mēs izmantojam pakalpojumu sniedzējus visā pasaulē. Līdz ar to jūsu personas dati var tikt apstrādāti valstīs ārpus Eiropas, tostarp valstīs, kurās jums var būt mazāk likumīgo tiesību attiecībā uz saviem datiem nekā saskaņā ar vietējiem tiesību aktiem. Ja mēs pārsūtīsim personas datus ārpus Eiropas Ekonomiskās zonas, mēs saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem nodrošināsim, ka jūsu tiesības uz privātumu tiek pienācīgi aizsargātas ar atbilstošiem drošības pasākumiem, jo īpaši ar ES līguma noteikumiem.
Ja vēlaties saņemt plašāku informāciju par šiem drošības pasākumiem, lūdzu, sazinieties ar mums.

Jūsu personas dati tiks glabāti tik ilgi, cik tas būs nepieciešams iepriekš minētajiem mērķiem, un šis periods būs atkarīgs no jūsu sadarbības ar mums. Piemēram, ja pie mums esat veicis pirkumu, mēs reģistrēsim datus par jūsu pirkumu uz periodu, kas nepieciešams rēķinu, nodokļu un garantiju vajadzībām. Tāpat mēs varam saglabāt saraksti ar jums (piemēram, ja esat iesniedzis sūdzību par produktu) tik ilgi, cik nepieciešams, lai pasargātu sevi no likumīgas prasības. Ja mums vairs nebūs nepieciešams uzglabāt jūsu informāciju, mēs to dzēsīsim. Lūdzu, ņemiet vērā, ka vietā, kur jūs anulējat piekrišanu mūsu mārketinga ziņām, mēs reģistrēsim jūsu e-pasta adresi, lai nodrošinātu, ka turpmāk nesaņemat mārketinga e-pasta ziņas.

Drošība

Šī lapa nodrošina, ka, atstājot lapu, dati tiek šifrēti. Šis process ietver informācijas vai datu pārvēršanu kodā, lai novērstu nesankcionētu piekļuvi. Šī lapa seko šim procesam un izmanto drošas metodes, lai nodrošinātu visu kredītkaršu un debetkaršu darījumu aizsardzību. Izmantotās šifrēšanas metodes, piemēram, SSL aizsargā klientu datus ceļā uz šo lapu un no tās, izmantojot drošu sakaru kanālu.

Lai gan mēs darām visu, kas ir mūsu spēkos, lai nodrošinātu, ka personas dati mūsu lapā vienmēr tiek aizsargāti, mēs nevaram garantēt mūsu lapai nosūtītās informācijas drošību un integritāti.

Bērni

Mūsu lapa nav paredzēta bērniem līdz 18 gadu vecumam, un bērni to nedrīkst izmantot. Mēs apzināti nevācam personas datus no bērniem, kas jaunāki par 18 gadiem.

Sīkdatnes

Mūsu lapas izmanto sīkdatnes un līdzīgas tehnoloģijas, lai lapai nodrošinātu noteiktu funkcionalitāti, izprastu un mērītu tās veiktspēju, kā arī rādītu mērķtiecīgu reklāmu. Lai iegūtu papildinformāciju par mūsu izmantotajām sīkdatnēm un sīkdatņu iestatījumu izmaiņām, lūdzu, skatiet mūsu sīkdatņu politiku.

Jūsu tiesības

Jums ir noteiktas tiesības attiecībā uz jūsu personas datiem, tostarp tiesības piekļūt saviem personas datiem un tos labot, kā arī atsevišķās situācijas pārsūtīt savus personas datus citai struktūrvienībai plaši izmantotā formātā. Jums ir tiesības iebilst pret jūsu personas datu izmantošanu noteiktiem mērķiem, tostarp mārketinga nolūkiem. Plašāku informāciju par to, kā atteikties no mārketinga ziņām, skatiet sadaļā “Mārketings”. Jums ir tiesības pieprasīt savu personas datu dzēšanu šādos gadījumos: ja ir beigušies mūsu iemesli apstrādāt jūsu personas datus, ja jūs iebilstat pret mūsu veikto jūsu personas datu apstrādi, pamatojoties uz likumīgām interesēm, un mums nav primāru leģitīmu iemeslu turpināt jūsu personas datu apstrādi, ja mūsu apstrāde tika veikta, pamatojoties uz jūsu piekrišanu, kuru esat atsaucis. Mēs izpildīsim visas likumā norādītās prasības saistībā ar jūsu datu izmantošanu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka šīm tiesībām ir vairāki ierobežojumi, un var būt apstākļi, kuros mēs nevaram izpildīt jūsu pieprasījumu. Lai iesniegtu jebkādus prasības par jūsu personas datiem vai jums radušies kādi jautājumi vai bažas par jūsu personas datiem, jūs varat ar mums sazināties, izmantojot tālāk norādīto informāciju. Jums ir arī tiesības sazināties ar savu vietējo uzraudzības iestādi par datu aizsardzību.

Saziņa ar mums

Ja jums rodas jautājumi par kādu mūsu privātuma politikas aspektu, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot zemāk norādīto kontaktinformāciju:

E-pasts: customer.experience@thehutgroup.com