PĒRC VAIRĀK UN IETAUPI | ATLAIDES LĪDZ 38%*
PAPILDU 5% ATLAIDE, IEGĀDĀJOTIES 2 PROTEĪNA PRODUKTUS

Noteikumi un nosacījumi

Šie noteikumi un nosacījumi ("Noteikumi") regulē vietnes www.myprotein.lv ("Tīmekļa vietne") izmantošanu, ko veic lietotāji ("jūs" vai "jūsu"), un viņu attiecības ar:


a. The Hut.com Limited (tirgojas kā Myprotein), uzņēmums, kas reģistrēts Anglijā un Velsā ar reģistrācijas numuru 05016010, kura juridiskā adrese ir 5th Floor, Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport M90 3DQ; vai


b. Ja pirkums ir veikts eiro (EUR) un maksājums tiek veikts, izmantojot debetkarti un/vai kredītkarti un/vai American Express karti, THG Nutrition Poland S.P Z.o.o, kura juridiskā adrese ir Magazynowa 1 Street, 55-040, Magnice , Polija,


("mēs", "mūsu" vai "mēs")


Lūdzu, uzmanīgi izlasiet noteikumus un nosacījumus, jo tie ietekmē jūsu likumīgās tiesības un pienākumus. Ja nepiekrītat šiem noteikumiem un nosacījumiem, lūdzu, nepiekļūstiet vietnei un neizmantojiet to. Pasūtot mūsu preces vai pakalpojumus, jūs piekrītat ievērot šos noteikumus un nosacījumus. Ieteicams izdrukāt šo noteikumu un nosacījumu kopiju, lai tie būtu rokas stiepiena attālumā.


Ja jums ir kādi jautājumi par šiem noteikumiem un nosacījumiem, lūdzu, sazinieties ar mums


1. Līgums

Izmantojot mājaslapu, jūs piekrītat, ka jums ir saistoši šie noteikumi, un pilnvarojat mūs nosūtīt informāciju (tostarp atjauninātu informāciju), lai iegūtu informāciju no trešām personām, ieskaitot, bet neaprobežojoties ar jūsu debetkartes vai kredītkartes numuriem vai kredītpārskatiem, lai autentificētu jūsu identitāti, apstiprinātu jūsu kredītkarti, nodrošinātu sākotnējo kredītkartes autorizēšanu un autorizētu individuālus pirkuma darījumus.

2. Grozījumi

Mums ir tiesības:

-laiku pa laikam atjaunot šos noteikumus. Par visām izmaiņām jums tiks paziņots, publicējot atbilstošu paziņojumu mājaslapā. Jūsu pienākums ir pārbaudīt šādas izmaiņas. Izmaiņas attieksies uz mājaslapas lietošanu pēc šāda paziņojuma sniegšanas. Ja nevēlaties pieņemt jaunos noteikumus, neturpiniet mājaslapas izmantošanu. Ja turpināsiet izmantot mājaslapu pēc izmaiņu spēkā stāšanās datuma, mājaslapas izmantošana nozīmē, ka piekrītat jaunajiem noteikumiem;

-uz laiku vai pastāvīgi grozīt vai atsaukt šo mājaslapu un tajā ietilpstošo saturu (vai kādu tā daļu), jums par to nepaziņojot, un jūs apliecināt, ka mēs nebūsim atbildīgi par mājaslapas vai tās satura grozīšanu vai atsaukšanu; un
-jebkurā laikā atspējot jebkuru jums sniegto lietotāja identifikācijas kodu vai paroli, neatkarīgi no tā, vai to esat izvēlējies jūs vai piešķīruši mēs, ja, mūsuprāt, neesat izpildījis kādu no šiem noteikumiem.

3. Registrācija


Izmantojot šo mājaslapu, jūs apliecināt, ka:
- jūs esat juridiski spējīgs noslēgt saistošus līgumus;
- jūs esat vismaz 16 gadu vecs;
- personiskā informācija, kas jums jāsniedz reģistrējoties, ir patiesa, precīza, aktuāla un pilnīga visos aspektos, un jūs nepersonificējat sevi ar nevienu citu personu vai organizāciju.
Jūs nekavējoties informēsiet mūs par visām izmaiņām personiskajā informācijā, nosūtot e-pastu.

4. Privātuma politika
Visu jūsu personisko informāciju mēs uzskatīsim par konfidenciālu un izmantosim to tikai saskaņā ar mūsu privātuma politiku. Mēs apstrādāsim jūsu informāciju saskaņā ar mūsu privātuma politiku. Izmantojot mūsu mājaslapu, jūs piekrītat šādai apstrādei un apliecināt, ka visi jūsu sniegtie dati ir precīzi.
Iepērkoties šajā mājaslapā, mēs lūgsim jums ievadīt personisko informāciju, lai mēs jūs varētu identificēt, piemēram, jūsu vārdu, e-pasta adresi, norēķinu adresi, piegādes adresi, kredītkarti vai citu maksājumu informāciju. Mēs apstiprinām, ka šī informācija mums būs pieejama saskaņā ar mūsu reģistrāciju Datu komisāra birojā.

5. Jūsu aizsardzība
Lai nodrošinātu, ka jūsu kredītkarte, debetkarte vai norēķinu karte netiek izmantota bez jūsu piekrišanas, mēs pārbaudīsim vārdu, adresi un citu personisko informāciju, ko jūs sniedzāt pasūtījuma procesā, attiecīgo trešo pušu datubāzēs.
Interneta krāpšanas risku mēs uztveram ļoti nopietni. Palielinoties krāpnieciskiem kredītkaršu darījumu apjomam, mēs darām visu iespējamo, lai nodrošinātu, ka visi pasūtījumi tiek rūpīgi pārbaudīti, izmantojot jau sniegto informāciju. Mēs varam sazināties ar jums, lai veiktu papildu drošības pārbaudes, un mēs lūdzam jūsu sadarbību to veikšanas laikā. Mēs nepieļausim krāpnieciskus darījumus, un par šādiem darījumiem tiks ziņots attiecīgajām iestādēm.
Pieņemot šos noteikumus, jūs piekrītat, ka tiek veiktas šādas pārbaudes. Veicot šīs pārbaudes, jūsu sniegtā personiskā informācija var tikt izpausta reģistrētai Kredītreitingu aģentūrai, kas var reģistrēt šo informāciju. Tas tiek darīts tikai tāpēc, lai apstiprinātu jūsu identitāti. Netiek veikta kredīta pārbaude, un tā neietekmēs jūsu kredītvērtējumu. Visa jūsu sniegtā informācija tiks apstrādāta droši, stingri ievērojot Datu aizsardzības likumu.

6. Atbilstība

Mājaslapu var izmantot tikai likumīgiem mērķiem un likumīgā veidā. Jūs piekrītat ievērot visus piemērojamos likumus, statūtus un noteikumus attiecībā uz mājaslapu un tās izmantošanu. Jūs piekrītat, ka ir aizliegts:

-mājaslapā augšupielādēt vai pārraidīt datorvīrusus, Trojas vīrusus, tārpus, loģiskās bumbas vai jebko citu, kas paredzēts, lai traucētu, pārtrauktu vai traucētu datora parastās darbības procedūras;
-augšupielādēt vai nosūtīt mājaslapā apmelojošu, aizskarošu vai nepiedienīgu saturu; un
-mēģināt iegūt nesankcionētu piekļuvi mūsu mājaslapai, serverim, kurā tiek glabāta mūsu mājaslapa, vai jebkuram serverim, datoram vai datubāzei, kas ir savienota ar mūsu lapu. Jūs nedrīkstat uzbrukt mūsu mājaslapai, izmantojot pakalpojuma atteikuma uzbrukumu, kurā tiek atteikta pakalpojuma sniegšana, vai izplatītu pakalpojuma atteikuma uzbrukumu.
Pārkāpjot šo noteikumu, jūs izdarīsiet noziedzīgu nodarījumu saskaņā ar 1990. gada likumu par datoru ļaunprātīgu izmantošanu. Par jebkuru šādu pārkāpumu mēs ziņosim attiecīgajām tiesībaizsargājošām iestādēm, un mēs sadarbosimies ar šīm iestādēm, atklājot tām jūsu identitāti. Šāda pārkāpuma gadījumā jums tiks nekavējoties noņemtas tiesības izmantot mūsu mājaslapu.
Mēs nebūsim atbildīgi par zaudējumiem vai bojājumiem, kas radušies no izplatītā pakalpojuma atteikuma uzbrukuma, vīrusiem vai citiem tehnoloģiski kaitīgiem materiāliem, kas var inficēt jūsu datora aprīkojumu, datorprogrammas, datus vai citu patentētu materiālu jūsu mājaslapas lietošanas dēļ jebkura tajā vai ar to saistītā mājaslapā ievietota materiāla lejupielādes dēļ.

7. Trešo pušu saites

Klientu ērtībām mājaslapā var būt iekļautas saites uz citām mājaslapām vai materiāliem, kas nav mūsu kontrolē. Mēs jūs informējam, ka neesam atbildīgi par šādām lapām vai materiāliem, un mēs tās nepārskatām vai neapstiprinām. Mēs nebūsim atbildīgi par privātuma praksēm, šādu mājaslapu saturu, kā arī par kaitējumu, zaudējumiem vai likumpārkāpumiem, kas radies vai tiek uzskatīts par izraisītu saistībā ar šādās ārējās mājaslapās vai resursos pieejamu reklāmu, satura, produktu, materiālu vai pakalpojumu izmantošanu vai paļaušanos uz tiem.


8. Pasūtījumi
Visi pasūtījumi ir atkarīgi no apstiprinājuma un pieejamības. Ja pasūtītās preces nav pieejamas, jums tiks paziņots pa e-pastu (vai citā veidā, ja nav norādīta e-pasta adrese) un jūs varēsiet gaidīt līdz prece būs pieejama vai arī atcelt pasūtījumu.

Jebkurš jūsu veiktais pasūtījums tiks uzskatīts par piedāvājumu iegādāties preces vai pakalpojumus no mums, un mums ir tiesības noraidīt šādus piedāvājumus jebkurā laikā. Jūs piekrītat, ka jūsu pasūtījuma automātiskais apstiprinājums, ko jūs varētu saņemt no mums, nenozīmē mūsu apstiprinājumu jūsu piedāvājumam iegādāties preces vai pakalpojumus, kas reklamēti mājaslapā. Līguma noslēgšana starp jums un mums notiks, kad mēs i) debetēsim jūsu kredītkarti, debetkarti vai PayPal kontu vai (ii) nosūtīsim preces jums vai uzsāksim pakalpojumu sniegšanu, atkarībā no tā, kurš datums ir vēlāk, un nosūtīsim jums e-pastu, kas apstiprina līguma noslēgšanu (“izsūtīšanas apstiprinājums”). Līgums attieksies tikai uz tām precēm vai pakalpojumiem, kuru nosūtīšanu mēs esam apstiprinājuši izsūtīšanas apstiprinājumā. Mums nebūs jāpiegādā citas preces vai pakalpojumi, kas varētu būt bijuši daļa no jūsu pasūtījuma, kamēr vien šādu preču vai pakalpojumu nosūtīšana nebūs apstiprināta atsevišķā izsūtīšanas apstiprinājumā.
Ciktāl tas ir mūsu spēkos, mēs darīsim visu iespējamo, lai jūsu pasūtījuma un maksājuma dati būtu drošībā, bet, ja vien tas nav mūsu nolaidības dēļ, mēs neesam atbildīgi par zaudējumiem, kas jums var rasties, ja kāda trešā persona neatļauti piekļūst jūsu sniegtajiem datiem, kamēr jūs izmantojat mājaslapu vai veicat pasūtījumu.

Mājaslapā pārdotie produkti nav paredzēti tālākpārdošanai vai izplatīšanai. Mēs paturam tiesības atcelt pasūtījumus un/vai apturēt kontus, ja mēs uzskatām, ka produkti tiek pasūtīti, pārkāpjot šo noteikumu.

Jūs uzņematies risku par produktiem pēc to piegādes uz jūsu pasūtījuma veikšanas laikā norādīto piegādes adresi. Mēs neuzņemamies atbildību, ja esa norādījis nepareizu piegādes adresi vai nesaņemat produktus no norādītās piegādes adreses. Neatkarīgi no tā, ka produktu zaudēšanas vai bojājuma risks tiek nodots jums tikai tad pēc to nogādāšanas norādītajā piegādes adresē, produktu īpašumtiesības pāriet pie jums a) brīdī, kad mēs izsūtām produktus; un b) brīdī, kad mēs saņemam atbilstošo maksājumu (vēlākajā no abām situācijām).

9. Atcelšanas tiesības

Ja preces vai pakalpojumus esat iegādājies kā patērētājs (tas ir, personiskai lietošanai, nevis komerciālai lietošanai), lūdzu, ņemiet vērā, ka jums ir tiesības 14 dienu laikā no dienas, kad iegūstat preces fiziskā valdījumā, atcelt jebkuru ar mums noslēgto līgumu.

Ja vēlaties atcelt līgumu saskaņā ar šo noteikumu, lūdzu, skatiet mūsu Atgriešanas politiku, kur sniegta detalizēta informāciju par veicamajām darbībām.

10. Cenas un apmaksa

Visas mājaslapā norādītās cenas ietver PVN (ja attiecināms) pēc pašreizējām likmēm, un tās ir pareizas laikā, kad informācija tiek ievadīta sistēmā. Tomēr mēs paturam tiesības mainīt cenas jebkurā laikā, jums par to nepaziņojot (šīs izmaiņas neietekmēs pasūtījumus, par kuriem esam jums nosūtījuši izsūtīšanas apstiprinājumu).
Ja piegādes adrese ir Apvienotajā Karalistē, no jums netiks iekasēti papildu nodokļi. Ja piegādes adrese atrodas ārpus Apvienotās Karalistes, uz jums var attiekties importa nodevas un nodokļi (ieskaitot PVN), kas tiek iekasēti, tiklīdz piegāde sasniedz galamērķa valsti. Jebkura šāda papildu maksa ir jāsedz jums (ja jūsu piegādes adrese ir Eiropas Savienībā (“ES”), skatiet sadaļu “Muitošanas pienākumi attiecībā uz ES piegādes adresēm”). Ņemiet vērā, ka muitas politika un prakse dažādās valstīs ir ļoti atšķirīga. Lai iegūtu informāciju, iesakām sazināties ar vietējo muitas iestādi.

Maksājumu var veikt ar jebkuru plašāk izmantoto kredītkarti, debetkarti vai PayPal kontu. Maksājums tiks debetēts un ieturēts no jūsu konta pirms preces vai pakalpojuma nodrošināšanas.
Gadījumā, ja norēķināšanās lapā norādītā cena ir nepareiza, un mēs to konstatējam, pirms pieņemam jūsu pasūtījumu saskaņā ar 9. punktu, mums nav jāpārdod preces jums par norādīto cenu. Mēs vienmēr mēģinām nodrošināt, lai mūsu mājaslapā rādīto preču cenas būtu precīzas, bet reizēm var rasties patiesas kļūdas. Ja konstatēsim jūsu pasūtīto preču cenu kļūdu, mēs jums to paziņosim pēc iespējas ātrāk un dosim iespēju atkārtoti apstiprināt pasūtījumu par pareizo cenu vai to atcelt. Ja atcelsiet pasūtījumu un jau būsiet samaksājuši par precēm (bet tās vēl nebūs nosūtītas), jūs saņemsiet pilnu atmaksu.
Jūs apstiprināt, ka izmantotā kredītkarte, debetkarte vai PayPal konts ir jūsu konts. Visiem kredītkaršu/debetkaršu turētājiem ir jāveic pārbaudes un kartes izdevēja atļauja. Ja jūsu maksājumu kartes izdevējs jebkāda iemesla dēļ atsaka vai neatļauj darījumu, mēs nebūsim atbildīgi par jebkādu kavēšanos vai preces nepiegādāšanu.
Ja jūsu kredītkartes vai debetkartes maksājums kāda iemesla dēļ netiek veiksmīgi apstrādāts, mēs paturam tiesības mēģināt atkārtoti veikt maksājumu 48 stundu laikā. Gadījumā, ja maksājums joprojām ir nesekmīgs, mēs jums vismaz 48 stundas iepriekš paziņosim par jebkādu turpmāku atkārtotu maksājuma apstrādi, nosūtot e-pastu uz mums norādīto e-pasta adresi. Ja nevēlaties, lai mēs mēģinātu atkārtoti veikt apstrādāt maksājumu, jums pirms tam jāatceļ pasūtījums.

Mēs atļaujam jums izmantot atlaižu kodus, stingri ievērojot noteikumus un nosacījumus, kas, cita starpā, var ietvert noteikumus, kas attiecas uz jūsu tiesībām tos lietot un maksimālo pasūtījuma vērtību. Pirms pasūtījuma veikšanas, lūdzu, iepazīstieties ar šiem noteikumiem un nosacījumiem, jo mēs paturam tiesības noraidīt vai atcelt pasūtījumus, kas neatbilst šiem noteikumiem, pat ja no jūsu kredītkartes vai debetkartes ir ieturēts maksājums. Ja pastāv neatbilstība starp noteikumiem un nosacījumiem, pēc kuriem tika izdoti atlaižu kodi, un šiem noteikumiem un nosacījumiem, noteicošie ir atlaižu koda noteikumi un nosacījumi. Atlaides koda noteikumus un nosacījumus var saņemt, nosūtot e-pastu:

E-pasta adrese: customer.experience@thehutgroup.com

Muitošanas pienākumi saņēmējiem ES

Pasūtījumiem, kas izsūtīti no Apvienotās Karalistes.

Attiecībā uz piegādi ES - likumīgos nolūkos jūs esat preču importētājs un esat atbildīgs par visām importa formalitātēm, kā arī par visiem nodokļiem, tarifiem vai nodokļiem, ko var iekasēt muitas dienesti. Tomēr mēs esam ieturējuši šīs summas no jums kā daļu no jūsu pirkuma, un, piekrītot šiem noteikumiem, jūs ar šo atļaujat mums iecelt mūsu izraudzīto(-s) pārvadātāju(-s), kas veiks visas nepieciešamās muitas formalitātes jūsu vārdā, ieskaitot maksājumu par nodokļiem, tarifiem vai nodokļiem atbilstošajam muitas dienestam. Izraudzītais pārvadātājs papildus muitas formalitāšu nokārtošanai jūsu vārdā piegādās jums preces. Šīs muitas formalitātes tiks kārtotas dažādās valstīs atkarībā no valsts, kurā atrodas jūsu piegādes adrese, un izmantotā pārvadātāja. Jūsu preces muitas vajadzībām tiks atmuitotas kādā no šīm “muitošanas valstīm”:

DPD
1. Kipra (adresēm Kiprā)
2. Francija (adresēm Francijā, Austrijā, Bulgārijā, Horvātijā, Čehijā, Igaunijā, Grieķijā, Ungārijā, Itālijā, Latvijā, Lietuvā, Portugālē, Rumānijā, Slovākijā un Slovēnijā)
3. Īrija (adresēm Īrijā)
4. Malta (adresēm Maltā)
5. Spānija (adresēm Spānijā)
6. Nīderlande (adresēm Nīderlandē, Beļģijā, Dānijā, Somijā, Vācijā, Luksemburgā, Polijā un Zviedrijā)
Hermes
7. Beļģija (adresēm Beļģijā un Īrijā)
8. Pretējā gadījumā valstī, kurā ir jūsu adrese.
DHL
9. Valstī, kurā ir jūsu adrese.
P2P
Nīderlande (visām adresēm)
Tas nozīmē, ka no jums tiks iekasētas nodevas, tarifi vai nodokļi attiecīgās valsts apmērā – tos jūsu vārdā maksās izraudzītais pārvadātājs. Šīs valstis var tikt mainītas bez jūsu ziņas.
Pieņemot šos noteikumus, jūs piekrītat, ka mēs ieceļam pārvadātāju, kas darbojas jūsu vārdā, kā aprakstīts iepriekš, un ka izraudzītais pārvadātājs darbojas jūsu vārdā tikai kā jūsu muitas tiešais pārstāvis.
Mēs neizsniedzam nodokļu rēķinus par sūtījumiem uz ES no AK. Jebkurš pārdošanas apliecinājuma dokuments, ko mēs iesniedzam pēc jūsu pieprasījuma, tiek nodrošināts tikai pēc mūsu ieskatiem un kalpo tikai kā jūsu pirkuma reģistrs. Šis dokuments var neatbilst prasībām, ko PVN atgūšanai piemēro nodokļu iestādes jūsu jurisdikcijā, un mēs nevaram sniegt papildu dokumentāciju šajā sakarā.

11. Intelektuālais īpašums
Mājaslapas saturu aizsargā autortiesības, preču zīmes, datubāze un citas intelektuālā īpašuma tiesības, un jūs piekrītat, ka mājaslapas ietvaros iesniegtie materiāli un saturs paliek ir pieejams mums vai mūsu licences lietotājiem.
Jūs drīkstat izgūt un parādīt mājaslapas saturu datora ekrānā, saglabāt tās saturu elektroniskā formātā diskā (bet ne serverī vai citā glabāšanas ierīcē, kas pieslēgta tīklam) vai izdrukāt vienu šāda satura kopiju personīgai, nekomerciālai lietošanai ar nosacījumu, ka jūs saglabājat visus paziņojumus par autortiesībām un īpašumtiesībām. Šīs mājaslapas materiālus vai saturu jūs nedrīkstat citādi pavairot, modificēt, kopēt vai izplatīt, kā arī izmantot komerciālos nolūkos.
12. Atbildības ierobežojums

Preču piedāvājums

Ja mēs neizpildīsim šos noteikumus saskaņā ar 14. punkta b) apakšpunktu mēs būsim atbildīgi pret jums tikai par zaudējumiem, ko jūs cietīsiet mūsu saistību neizpildes (kas radusies līguma, pārkāpuma (tostarp nolaidības), likumā noteiktā pienākuma pārkāpšanas rezultātā vai kā citādi) rezultātā, un kas ir paredzamas šādas neievērošanas sekas.

(b) Nekas šajos noteikumos neizslēdz vai neierobežo mūsu atbildību par:

(i) mūsu nolaidības dēļ radušos nāvi vai ievainojumu;

(ii) krāpšanu vai maldinošu paziņojumu;

(iii) jebkuru 1979. gada Preču pārdošanas likuma 12. pantā vai 1982. gada Preču piegādes un pakalpojumu likuma 2. iedaļā paredzēto saistību pārkāpumu;

(iv) bojātiem produktiem saskaņā ar 1987. gada Likumu par patērētāju aizsardzību; vai

(v) jebkādiem apzinātiem šo noteikumu pārkāpumiem, kas dotu jums tiesības izbeigt līgumu; vai

(vi) jebkuru citu aspektu, par kuru mums būtu nelikumīgi izslēgt vai mēģināt izslēgt mūsu atbildību.

Mājaslapas lietošana
Mājaslapa tiek nodrošināta, pamatojoties uz principu “tāda, kāda tā ir” un “tāda, kā pieejama” bez jebkādas pārstāvniecības vai apstiprinājuma, un attiecībā uz to un tās izmantošanu mēs nesniedzam nekādas tiešas vai netiešas garantijas. Jūs atzīstat, ka mēs nevaram garantēt un nevaram būt atbildīgi par mājaslapas drošību vai konfidencialitāti un jebkādu jūsu sniegto informāciju. Jums jāuzņemas risks, kas saistīts ar interneta lietošanu.
Lai gan mēs centīsimies nodrošināt, ka mājaslapā iekļautie materiāli ir pareizi, uzticami un kvalitatīvi, mēs nevaram uzņemties atbildību, ja tas tā nav. Mēs nebūsim atbildīgi par kļūdām vai versijām, vai rezultātiem, kas iegūti, izmantojot šādu informāciju, vai par jebkādām tehniskām problēmām, kas jums varētu rasties saistībā ar šo mājaslapu. Ja mums būs informācija par neprecizitātēm mājaslapas materiālos, mēs mēģināsim to izlabot, tiklīdz tas pamatoti būs iespējams.

Mēs, jo īpaši, izslēdzam savu atbildību par:
-mājaslapas nesaderību ar kādu no jūsu iekārtām, programmatūru vai telekomunikāciju saitēm;
-tehniskām problēmām, tostarp kļūdām vai mājaslapas darbības pārtraukumiem;
-mājaslapas nepiemērotību, neuzticamību vai neprecizitāti; un
-mājaslapas nespēju izpildīt jūsu prasības.

Ciktāl to paredz spēkā esošie tiesību akti, jūs piekrītat, ka mēs nebūsim atbildīgi ne pret jums, ne pret kādu trešo personu par izrietošiem vai nejaušiem kaitējumiem (abi šie noteikumi bez ierobežojuma ietver ekonomiskus zaudējumus, peļņas zaudējumus, darbības zaudējumus, paredzamo ietaupījumu zaudējumus, izšķērdīgus izdevumus, privātuma zaudēšanu un datu zudumu) vai jebkādiem citiem netiešiem, īpašiem vai sodāmiem kaitējumiem, kas rodas no jūsu mājaslapas izmantošanas vai ir saistīti ar to.

13. Nodalīšana
Ja kāda no noteikumu daļām tiek uzskatīta par nelikumīgu, spēkā neesošu vai jebkāda iemesla dēļ nav izpildāma, tad šis noteikums tiek uzskatīts par atdalāmu no šiem noteikumiem un tas neietekmē visu pārējo noteikumu spēkā esamību un izpildāmību.

14. Atteikšanās

Neviena mūsu atteikšanās netiek interpretēta kā atteikšanās no jebkādas procedūras vai jebkura noteikuma turpmāka pārkāpuma.

15. Pilns līgums

Šie noteikumi ir pamatā jūsu un mūsu starpā noslēgtajam līgumam.

16. Normatīvie akti un jurisdikcija

Šos noteikumus reglamentē un interpretē saskaņā ar Anglijas un Velsas likumiem, un par jebkādiem strīdiem lems tikai Anglijas tiesas.

17. Myprotein tiešsaistes cenu salīdzināšana

Produktam jābūt vienādai sastāvdaļu kvalitātei.
Produktam jābūt Apvienotajā Karalistē.
Mums ir jāspēj pārbaudīt piedāvājums.
Produktam jābūt krājumos un jābūt gatavam izsūtīšanai tajā pašā dienā par zemāku cenu.
Neizpildītie pasūtījumi un nepieejamu produktu cenas netiks salīdzinātas.
Produktam jābūt jaunam, tas nedrīkst būt atlaižu produkts vai produkts, kam samazināta cena, jo tas ir bojāts vai novecojis.
Cenu salīdzināšanas gadījumā nedrīkst izmantot citus kuponus un reklāmas kodus.
Cenu salīdzināšana jāveic PIRMS pasūtāt produktu no mums; neviens cenas salīdzināšanas pieprasījums netiks izpildīts ar atpakaļ ejošu spēku.
Mēs rezervējam tiesības izslēgt 'īpašos piedāvājumus'.
Mēs varam maksāt tikai par atsevišķiem produktiem, nevis par produktu kombināciju.
Uzņēmumam jāveic tirdzniecība vismaz 6 mēnešus un jāspēj pieņemt maksājumus tiešsaistē, citādi mēs lēmumu pieņemsim pēc saviem ieskatiem.
Produktam jābūt līdzīgam (attiecībā uz izmēru, garšu un kvalitāti); proporcionāla cenu salīdzināšana tiks veikta pēc mūsu ieskatiem.
Mēs paturam tiesības nesalīdzināt cenu, ja uzskatām, ka spēle nav salīdzināma un godīga.
Mēs paturam tiesības jebkurā laikā bez brīdinājuma izbeigt šo pakalpojumu.
Mēs nevaram salīdzināt cenu Myprotein produktiem, ko nodrošina trešo pušu piegādātāji; cenu starpība tiks kompensēta konta kredīta veidā, un kredīts kontā paliks 7 dienas no tā piemērošanas brīža.
Tiek salīdzināta cena, neņemot vērā atlaidi/akciju.
Mūsu lēmums ir galīgs.

18. Atsauksmes
Iesniedzot atsauksmi, jūs piešķirat mums neekskluzīvas, bez atlīdzības, pastāvīgas, neatsaucamas un pilnībā apakšlicencējamas tiesības izmantot, pavairot, pārveidot, pielāgot, publicēt, tulkot, atvasināt, izplatīt un attēlot šādu saturu visā pasaulē jebkurā datu nesējā.
Saistībā ar šādu saturu jūs piešķirat Myprotein un tā licences izmantotājiem tiesības izmantot jūsu iesniegto vārdu, ja viņi to vēlas.
Jūs piekrītat atteikties no savām tiesībām tikt identificētam kā šāda satura autoram un jūsu tiesībām iebilst pret šāda negatīvo attieksmi saistībā ar šo saturu.
Jūs piekrītat veikt visas turpmākās darbības, kas nepieciešamas, lai pēc Myprotein pieprasījuma izmantotu visas iepriekš minētās Myprotein tiesības, ieskaitot līgumu un dokumentu izpildi.
Jūs piešķirat un garantējat, ka jums pieder vai kā citādi tiek kontrolētas visas tiesības uz jūsu publicēto saturu; tas attiecas uz datumu, kad saturs vai materiāls ir iesniegts Myprotein:
Saturs un materiāls ir precīzs.
Jūsu sniegtā satura un materiāla izmantošana nepārkāpj piemērojamās Myprotein vadlīnijas un nerada kaitējumu nevienai personai vai vienībai (ieskaitot to, ka saturs vai materiāls nav apmelojošs). Jūs piekrītat atlīdzināt Myprotein par visām trešās puses izvirzītajām prasībām pret Myprotein, kas rodas šo garantiju pārkāpuma rezultātā vai saistībā ar to.
Atsauksmju akcijas uzvarētāji tiks informēti e-pastā.

19. Visi konkursi

Mēs paturam tiesības laiku pa laikam bez iepriekšēja paziņojuma grozīt šos noteikumus.
Šos noteikumus uzskatīs par iekļautiem katrā konkursā, izņemot, ja kāda konkursa specifiskie noteikumi nenosaka citādi.
Piedaloties konkursā, tiek uzskatīts, ka dalībnieki ir izlasījuši un sapratuši šos noteikumus, un tie tiem ir saistoši. Visi mūsu lēmumi būs galīgi un saistoši, un mēs neiesaistīsimies nevienā sarakstē.
Konkursā nevar piedalīties personas, kas ir jebkura uzņēmuma “The Hut Group” darbinieks vai darbinieka tuvs ģimenes loceklis, vai jebkura cita persona, kas ir tieši saistīta ar kāda konkrēta konkursa organizēšanu.
Konkursi ir pieejami tikai Apvienotās Karalistes (izņemot Ziemeļīriju) iedzīvotājiem.
Visiem dalībniekiem jābūt 18 gadus veciem vai vecākiem, ja vien nav noteikts vai paredzēts cits vecuma ierobežojums.
Visas atbildes ir jāsaņem līdz konkursā norādītajam beigu datumam. Atbildes tiks reģistrētas pēc iesniegšanas. Mēs neesam atbildīgi par atbildēm, kas ir nepareizi iesniegtas, zaudētas tehnisku vai citu iemeslu dēļ vai saņemtas pēc termiņa.
Mēs paturam absolūtas tiesības bez brīdinājuma diskvalificēt jebkuru atbildi jebkurā konkursā, kas, mūsuprāt, ir izmantojusi nepareizus tehniskos līdzekļus, lai piedalītos un/vai mēs uzskatām, ka tā ir krāpnieciska.
Dalībniekiem ir jāmaksā par piekļuvi datora tīkliem.
Mēs nebūsim atbildīgi vai neuzņemsimies atbildību par: i) uzvarētāja vai dalībnieka neatbilstību šiem noteikumiem un nosacījumiem; ii) atbilžu traucējumiem, kavējumiem vai nepareizu novirzīšanu; vai iii) servera, sistēmas vai tīkla kļūmēm, nepareizu darbību vai nepieejamību.
Mēs būsim visu konkursu, uz kuriem attiecas šie noteikumi, organizētāji, ja vien nav noteikts citādi.

Balvas
Ja kāda iemesla dēļ reklamētā balva nav pieejama, mēs paturam tiesības pēc saviem ieskatiem aizstāt to ar līdzīgu balvu ar līdzvērtīgu vai lielāku vērtību.
Katrai mājsaimniecībai tiks piešķirta tikai viena balva.
Balvas nav aizvietojamas ar skaidru naudu vai citām alternatīvām, un tās nav nododamas.

Paziņošana

Uzvarētāja vārds pēc konkursa termiņa beigām no visām saņemtajām pareizajām atbildēm tiks izvēlēts nejaušā atlasē.
Balvas ieguvējs tiks paziņots 28 dienu laikā pēc tā noskaidrošanas.
Visas balvas tiks pasniegtas 28 dienu laikā.
Ja konkursa uzvarētājs kāda iemesla dēļ nevar iegūt balvu vai ja uzvarētāju pēc saprātīgiem pūliņiem nevar paziņot, mēs varam likvidēt balvu tā, kā mēs uzskatām par piemērotu, neuzņemoties nekādu atbildību pret uzvarētāju par šādu darbību.
Katram konkursa dalībniekam/e-pasta adresei tiks piešķirta tikai viena balva. Uzvarētaju vārdi būs pieejami pēc pieprasījuma.
Uzvarētāju vārdus var publicēt mūsu mājaslapā un/vai mūsu Facebook, Twitter vai jebkurā citā sociālo mediju platformā.

Balvu pieprasīšana

Balvas, kas iekļauj ceļošanu: a) par ceļojumu organizēšanu ir atbildīgi balvas ieguvēji, ja vien nav norādīts citādi; b) mēs paturam tiesības pieprasīt rakstisku atļauju no jebkura uzvarētāja, kas ir jaunāks par 16 gadiem, un pieprasīt, lai šāds uzvarētājs izvēlētos pavadītāju, kas sasniedzies 18 gadu vecumu.
Konkursa balvām/biļetēm var būt noteikti laika ierobežojumi, ja vien nav noteikts citādi, visas balvas jāizsniedz sešu mēnešu laikā no konkursa rīkošanas dienas.
Ja balvas piešķir trešā persona, uzvarētājam būs jāveic visas atbilstošās vai piemērojamās rezervācijas vai citas formalitātes tiešā sadarbībā ar šiem pakalpojumu sniedzējiem. Mēs nebūsim atbildīgi par citu personu vai uzņēmumu darbībām/trūkumiem.
Balvu nevar apmainīt, atmaksāt vai pārvirzīt. Tā netiks apmainīta pret skaidru naudu.
Organizētājs patur tiesības bez paziņojuma diskvalificēt visas atbildes, kas pēc tā ieskatiem ir krāpnieciskas.
Organizatora lēmums ir galīgs, un tas neiesaistīties nevienā sarakstē.
Organizators patur tiesības jebkurā laikā mainīt šos noteikumus un nosacījumus (un par visām šādām izmaiņām jūs tiksiet informēts paziņots teksta formā).
Piedalīšanās balvu izlozē tiks uzskatīta par šo noteikumu un nosacījumu pieņemšanu. Balvu izloze un šie noteikumi un nosacījumi ir noteikti Anglijas tiesību aktos un ir pakļauti Anglijas tiesu ekskluzīvajai jurisdikcijai. Organizētājs: The Hut.com Limited – Anglijā un Velsā reģistrēts uzņēmums (reģistrācijas numurs: 05016010), kura juridiskā adrese ir 5th Floor, Voyager House Chicago Avenue, Manchester Airport, Manchester, England, M90 3DQ.


20. Rekomendāciju programma

Saskaņā ar tālāk izklāstītajiem noteikumiem jūs varat saņemt “kredītu” izmantošanai mājaslapā, piesaistot jaunu(-s) klientu(-s), kopīgojot jums nodrošināto uzaicinājuma saiti un/vai kodu (“rekomendāciju programma”) mūsu rekomendāciju programmas ietvaros. Jums ir tiesības piedalīties rekomendāciju programmā tikai tad, ja iepriekš esat veicis pasūtījumu mājaslapā.
Jauns klients ir fiziska persona, kas iepriekš nav veikusi pie mums pasūtījumu (“uzaicinātā persona”). Ja uzaicinātajai personai ir konts mājaslapā, bet tā mājaslapā iepriekš nav veikusi pasūtījumu, tā ir tiesīga piedalīties rekomendāciju programmā tikai ar “uzaicinājuma saiti”. Ja uzaicinātajai personai jau ir konts mājaslapā, tā nevarēs piedalīties rekomendāciju programmā ar “uzaicinājuma kodu” (neatkarīgi no tā, vai viņš(-a) iepriekš ir veicis(-kusi) pasūtījumu).
Ja uzaicinātā persona ir uzklikšķinājusi uz jūsu uzaicinājuma saites, atlaides kods tiks automātiski piemērots pasūtījuma noformēšanas laikā. Ja uzaicinātā persona izmanto uzaicinājuma kodu, tas jāievada pasūtījuma noformēšanas laikā.
Lai novērstu šaubas, jebkuru kredītu, kas iegūts rekomendāciju programmā, drīkst tērēt tikai šajā mājaslapā, un ne jums, ne uzaicinātajai personai nav tiesību saņemt jebkāda veida maksājumus attiecībā uz kredītu. Kredīts nav apmaināms pret skaidru naudu. Kredīts, kas atrodas jūsu rekomendāciju programmas kontā, nav nekādā veidā nododams.
24 stundas pēc uzaicinātās personas pasūtījuma nosūtīšanas jūs savā kontā saņemsiet attiecīgo kredītu. Ja uzaicinātā persona kāda iemesla dēļ atceļ savu pasūtījumu 3 dienu laikā pēc tā nosūtīšanas, jums vairs nav tiesības saņemt kredītu. Kredītu jūs saņemsiet mājaslapas noklusējuma valūtā.
Kredīts, kas nav izmantots 90 dienu laikā no uzkrāšanas datuma, zaudēs spēku.
Uzaicinātajai personai jāveic pasūtījums vismaz mājaslapā norādītās minimālās vērtības apmērā.
No rekomendāciju programmas ir izslēgti visi atlaižu produkti un abonēšanas produkti. Ja piedalāties rekomendāciju programmā, jūs nevarēsiet piedalīties nevienā no saistīto uzņēmumu shēmām, skaidras naudas atmaksāšanas piedāvājumos un/vai citos šāda veida pasākumos.
Mēs pēc saviem ieskatiem jebkurā laikā varam atsaukt jūsu kredītu, kas iegūts rekomendāciju programmā, ja uzskatām vai mums ir aizdomas, ka jūs izmantojat rekomendāciju programmu krāpnieciskā, maldinošā vai citā veidā, kas ir pretrunā ar šiem noteikumiem.

21. Kredīts

Kredīts

Kredīts ir derīgs 6 mēnešus no tā piešķiršanas dienas.

22. Mājaslapas piedāvājumi

Maksimālā atlaide

Maksimālā atlaide vienam pasūtījumam ir 500 GBP, ja vien nav norādīts citādi. Maksimālā atlaide var atšķirties atkarībā no akcijas, bet atšķirības gadījumā tā tiks norādīta.
Atlaides mājaslapas/izvēlētajām precēm
Grozam piemērotā atlaide, izņemot bezmaksas dāvanas un citus reklāmas preces. Maksimālā atlaides vērtība un procenti mainās atkarībā no akcijas.

Speciālās atlaides

Atlaide, kas tiek piešķirta, ja tiek izpildītas piedāvājuma prasības. Maksimālā atlaides vērtība un procenti mainās atkarībā no akcijas.

Samazinošās atlaides

Atlaide, kuras procentuālais apjoms laika gaitā periodiski samazinās saskaņā ar norādīto. Maksimālā atlaides vērtība un procenti mainās atkarībā no akcijas.

Iepriekš/tagad atlaides

Atlaide, kas tiek automātiski piemērota precēm, kā norādīts produkta lapā. Atsevišķos gadījumos šīs atlaides var tiks apvienotas ar akciju kodiem, bet tas ir atkarīgsno konkrētās akcijas.

Bezmaksas dāvanas

Dāvana(-s), kas tiek automātiski pievienota(-s) grozam, ja ir nodrošināta atbilstība piedāvājuma prasībām. Atsevišķos gadījumos dāvanas grozam jāpievieno manuāli, nodrošinot papildu informāciju.

Bezmaksas piegāde

Atlaide, kas tiek piemērota, noformējot pasūtījumu un atbilst attiecīgās valsts piegādes izmaksām. Piegādei uz citām valstīm joprojām tiks piemērota maksa.

Vairāku produktu iegādes atlaide

Atlaide, kas tiek piemērota lētākajai groza precei, kas atbilst akcijas prasībām.