PĒRC VAIRĀK UN IETAUPI | ATLAIDES LĪDZ 38%*
PAPILDU 5% ATLAIDE, IEGĀDĀJOTIES 2 PROTEĪNA PRODUKTUS

Lai kādi būtu jūsu mērķi, mums ir nepieciešamie uztura bagātinātāji.

Iedvesmojot tos, kuri vienmēr vēlas sasniegt vairāk

Tas ir iemesls kāpēc mēs sākām un nekad neapstāsimies.

Mēs esam vadošais sporta uztura zīmols, kas piedāvā dažādus kvalitatīvus produktus, tajā skaitā, proteīnu pulverus, vitamīnus un minerālvielas, proteīniem bagātus produktus, uzkodu aizstājējus un sporta apģērbu.

Kas mēs esam

Mūsu redzējums ir kļūt par pasaulē visspēcīgāko veselības kustību. Tas nozīmē, ka ikvienu jāiedrošina dzīvot veselīgāk un aktīvāk, un esam uz pareizā ceļa.

Esam šeit, lai pārkāptu robežas. Lai spēcinātu un iedrošinātu tos, kuri tiecas pēc kaut kā vairāk.

No mūsu mājām Mančestrā mūsu komanda rada novatoriskus produktus un pieredzi, kas patiesi uzlabo Jūsu labsajūtas mērķu sasniegšanu. Uzticami risinājumi, kas ļauj Jums kontrolēt veselību un labsajūtu.

Piekļuvei augstas kvalitātes uzturam jābūt pieejamai ikvienam. Piedāvājam produktus veģetāriešiem, visēdājiem, vegāniem, kā arī piena un glutēnu nesaturošus produktus – šeit ikviens atradīs kaut ko sev piemērotu.

Jūs uzstādāt mērķi. Mēs sniedzam pārbaudītu atbalstu, lai to sasniegtu.

Myprotein mērķis ir motivēt cilvēkus visā pasaulē sasniegt vairāk. Lai to panāktu, piedāvājam labāko sporta uzturu, kas piemērots ikvienam, neatkarīgi no tā, kādu rezultātu vēlaties sasniegt.

Ko mēs darām

Mēs padarām sporta uzturu un apģērbu pieejamu ikvienam. Esam šeit, lai īstenotu visus veselīgos nodomus neatkarīgi no tā, kas esat un kādi ir Jūsu mērķi.

Mēs esam apņēmušies būt čempioni labākai dzīvei. Tas ir iemesls, kāpēc vispār sākām. Tāpēc mēs nekad neapstāsimies.

Kopš uzņēmuma izveidošanas brīža 2004. gadā, Myprotein ir ievērojami attīstījies. Tagad varam ar lepnumu teikt, ka mūsu kompetence un centieni kvalitatīva sporta uztura radīšanā nav palikuši bez ievērības. Te esam pieminējuši tikai dažus no mūsu sasniegumiem un apbalvojumiem.

Mūsu apbalvojumi

Ir svarīgi svinēt savas uzvaras. Esam ieguvuši apbalvojumus par saviem produktiem kopš 2007. gada.

2007. gads — Myprotein iegūst ISO9001 ražošanas sertifikātu un labas ražošanas prakses (Goods Manufacturing Practice jeb GMP) un riska analīzes un kritisko kontroles punktu noteikšanas (Hazard Analysis Critical Control Points jeb HACCP) akreditāciju.

2007. gads — Myprotein ir izvēlēts apbalvojumam Gada jaunais uzņēmums (Young Company of the Year) prestižajā balvu pasniegšanas ceremonijā “Growing Business Awards”, ko organizēja Real Business sadarbībā ar Lloyds Bank un ko atbalsta Lielbritānijas Rūpniecības konfederācija (Confederation of British Industry jeb CBI).

2009. gads — Myprotein iegūst reģionālo balvu par Gada mazo un vidējo uzņēmumu Anglijas ziemeļrietumos (Small to Medium Sized Business of the Year for the North West of England) balvu pasniegšanas ceremonijā “National Business Awards”.

2009. gads — Myprotein ieņem 21. vietu laikraksta “Sunday Times” sarakstā “Fast Track 100”.

2015. gads — Myprotein Varringtonas ražotne saņem atzinību Tiesneša īpašā balva (Judges’ Special Award) “Best Factory Awards” balvu pasniegšanas ceremonijā.

2017. gads — balvu pasniegšanas ceremonijā “Retail Week Awards” THG iegūst titulu Gada starptautiskās izaugsmes mazumtirgotājs (Growth Retailer of the Year).

2018. gads — THG iekļauts sarakstā “Greater Manchester Ward Hadaway Fastest 50”, kā straujāk augošais uzņēmums.

2018. gads — THG iegūst apbalvojumu “The Queen’s Award for Enterprise”.

2022. gads – Myprotein iegūst Aizraujošākās partnerības balvu (Most Exciting Partnership Award) par sadarbību ar Hotel Chocolat.

2023. gads — Myprotein iegūst apbalvojumu “Inspired Innovation Brand Licensing Product” jeb “Range” balvu par sadarbību ar Jelly Belly.

2023. gads — Myprotein atkal tiek nominēts starptautiskajai labākā licencētā produkta balvai (Best Licensed Product) par sadarbību Jelly Belly.