Organiskās kakao sviesta podziņas
Kas ir Organiskās kakao sviesta podziņas?
Kakao pupiņa ir izžāvēta un pilnībā fermentēta Theobroma kakao koka sēkla, no kuras tiek ražots kakao sviests un citi produkti.
Kakao sviests tiek gatavots samaļot kakao gabaliņus, lai izgatavotu kakao pastu. Šis process atdala sviestu no pulvera. Atšķirībā no kakao sviesta, šis kakao sviests tiek iegūts no neapstrādātiem kakao gabaliņiem, taču parasti tas tiek iegūts no grauzdētiem kakao gabaliņiem. Sviests sacietē un tiek izveidots pogu formā. Kakao sviests satur daudz piesātinātās taukskābes, kas iegūtas no stearīnskābes un palmitīnskābes. Mūsu Organic Cacao Butter ir sertificēti organisks zem koda GB-ORG-05, to veica Soil Association.
Kādi ir ieguvumi?
Cacao Butter tiek sastāv no 99% uztura taukiem un ir ārkārtīgi lietderīgs produkts ēdienu gatavošanā un ražošanā.
Lūdzu ņemiet vērā, ka produkta apraksts tiek nodrošināts vismaz angļu valodā. Franču, itāļu, vācu, spāņu, dāņu, zviedru un somu valodas arī var būt atrodamas produkta iepakojumā, atkarībā no izplatīšanas valsts.