Organiskie tefa milti
Tefa miltus iegūst no graudiem, kas pazīstami Etiopijā un tās apkārtējos reģionos. Lai arī tie ir vieni no pasaulē mazākajiem graudiem, kuru izmērs līdzinās magoņu sēkliņai, šis proteīna pārpilnais brīnumprodukts ir bijusi viena galvenajām etiopiešu maltīšu sastāvdaļām vairāku gadu tūkstošu garumā.
Mūsu uzturvielām bagātie Organiskie tefa milti ir lieliski piemēroti gan saldu, gan sāļu ēdienu pagatavošanai.
Kādēļ ir vērts lietot Organiskos tefa miltus?
Tas ir vērtīgs augu izcelsmes proteīnu avots, kas veicina muskuļu masas palielināšanos un saglabāšanos, tādēļ ir lieliski piemērots tiem, kas nodarbojas ar sportu.
Tāpat šim produktam ir zems piesātināto tauku, cukura un sāls daudzums, kas ir īpaši svarīgi tiem, kuri vēlas dzīvot veselīgi.
Kā šis produkts garšo?
Tefa miltiem ir maiga, riekstiem līdzīga garša.
Kā es varu izmantot Organiskos tefa miltus?
Tie ir ideāli piemēroti gardu un uzturvielām bagātu plātsmaižu, kūku un citu gardumu cepšanai. Pagatavo, piemēram, tefa, mandeļu un sviesta cepumus – tas būs lielisks ogļhidrātu avots, kas dos enerģiju visai dienai.
Ja vēlies no rīta uzņemt augu valsts proteīna devu visai dienai, sāc to ar biezputru, kad pagatavota no tefa miltiem, mandelēm un banāniem. Gardi!